Radio Amathusia

Radio Amathusia is een onafhankelijke, commerciële, (radio-) omroep. Ze presenteert zich in de vorm van een ‘community’ en de programma’s worden voorbereid en geproduceerd in het hart van Gasselte, een van de pareltjes van de Drentse Hondsrug. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Aa en Hunze die 2013 nog uitriep tot het Jaar van de Duurzaamheid.

Radio Amathusia is iedere zaterdag om 12.00 uur te horen op 918 kHz AM in een groot deel van Noord-Nederland, iedere zondag tussen 19.00 en 20.00 uur via de webradio Hollands Palet, op maandag van 13.00 tot 14.00 uur eveneens bij Hollands Palet, in het hele land via Hollands Palet bij de nieuwe internetprovider Odido op kanaal 2136 en op de  woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur via een groot aantal kanalen en frequenties van RTV, de streekomroep voor Stadskanaal, Veendam, Borger-Odoorn en omstreken

Je kunt deze community-omroep sponsoren zonder dat het je ook maar één cent kost. Helemaal gratis dus. Ga daarvoor naar de site van Sponsorkliks.com, vul als doel Radio Amathusia in en doe je aankopen via een van de vele tientallen webwinkels.

Voor meer informatie over de omroep: Radio Amathusia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *