Radio Amathusia

Radio Amathusia is een onafhankelijke, commerciële, (radio-) omroep. Ze presenteert zich in de vorm van een ‘community’ en de programma’s worden voorbereid en geproduceerd in het hart van Gasselte, een van de pareltjes van de Drentse Hondsrug. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Aa en Hunze die 2013 nog uitriep tot het Jaar van de Duurzaamheid.

Radio Amathusia is iedere zaterdag om 12.00 uur te horen op 918 kHz in een groot deel van Noord-Nederland en zondags via de webradio van Hollands Palet, van 19.00 tot 20.00 uur met een herhaling op  maandag, van 13.00 tot 14.00 uur.

De uitzending is ook te beluisteren via Den Haag Totaal, via DAB+ in een groot deel van Zuid-Holland en op 1485 kHz in het westen van Den Haag via de zender in Voorburg.   

En bovendien op woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur via RTV1, de streekomroep voor de Veenkoloniën,op onder meer 105,3, 106,2 en 106,9 MHz FM.

Je kunt deze community-omroep sponsoren zonder dat het je ook maar één cent kost. Helemaal gratis dus. Ga daarvoor naar de site van Sponsorkliks.com, vul als doel Radio Amathusia in en doe je aankopen via een van de vele tientallen webwinkels.

Voor meer informatie over de omroep: Radio Amathusia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *