radioBig L is back. Vanaf 1 november is de Engelstalige radiozender Big L, na een  langdurige `radiostilte’ terug op de frequentie 1395 kHz. Het station  is dan weer gedurende 21 uur per dag te beluisteren onder de naam Big L International. De verwachting is dat het station, met veel muziek uit onder andere de jaren zestig en zeventig,  ook goed is te ontvangen in Gasselte, op de vertrouwde middengolf en op de autoradio… bigl2006 Meer nieuws kun je lezen op onder andere de site van Big L en bij Media Network. Het vernieuwde radiostation is bovendien op zoek naar discjockeys die het er gratis bij doen, zo meldt eveneens Media Network .

Update: Wegens technische problemen is de datum 1 november niet gehaald.

♥`Anderen begrijpen is kennis; jezelf begrijpen is verlichting.’ (Lao Tse)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *