Het webradiostation Hollands Palet is vanaf maandag 18 januari wekelijks ook op de Haagse kabel te horen. Het programma ‘Hollands Palet achter de duinen’ is iedere maandagavond, van 20.00 tot 22.00 te beluisteren.

Veel luisteraars kennen Hollands Palet al van de wekelijkse uitzending op het regionale commerciële station Vahon Radio. Dit Hindoestaanse radiostation uit Den Haag is te horen op de middengolf, 1566 kHz. Hollands Palet heeft daar al sinds jaar en dag een uitzending op de zondagavond van 20.00 tot 21.00 uur.

Bovendien is Hollands Palet ook wekelijks te horen op de korte golf, iedere zondag van 14.00 tot 15.00 uur
(6005 kHz) en sinds eind 2015 via z’n eigen webstream op www.hollandspalet.nl.

Vanaf maandag 18 januari verzorgt Hollands Palet nu ook iedere week een radio-uitzending op het kabelstation Den Haag Totaal. Den Haag Totaal is te vinden op de Ziggo analoge kabel, frequentie 106.8 MHz. Het programma is bovendien te volgen via de webstream van Hollands Palet.Achter de Duinen Head

Omdat het programma nu ook op de Haagse kabel is te ontvangen, wordt in het twee uur durende programma veel aandacht besteed aan dé stad achter de duinen: Den Haag. Met veel muziek van vroeger en nu én informatie over de residentie!

‘Hollands Palet achter de duinen’ wordt rechtstreeks vanuit de Haagse studio van eigenaar en oprichter Wim Zonneveld uitgezonden; tijdens de uitzending is het mogelijk om te reageren via de bekende mogelijkheden.

Meer informatie over Hollands Palet is te vinden op de website www.hollandspalet.nl .

♥ Eén woord is soms al voldoende om het geluk van een mens te maken of te breken. (Sophocles) Bron: dagelijksegedachte.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *