Proefbewoners die een boswandeling maken
En een wandeling door de bossen hoort er ook bij.

Zo’n dertig gezinnen en stellen uit de Randstad weten hoe het is om in Drenthe te wonen. Ze mochten een weekendje proefwonen en dat is hen goed bevallen. De gezinnen kregen onderdak in te koop staande huizen en in campers. Met dit initiatief wilde Marketing Drenthe het wonen in Drenthe op de kaart zetten en dat is goed gelukt, gezien de (landelijke) publiciteit die het initiatief wist te trekken.

Voor veel mensen was het een extra duwtje in de rug om vanuit de Randstad naar Drenthe te komen, voor de rust, de ruimte en het grote prijsverschil tussen een stulpje in Drenthe en Den Haag, om maar een bijvoorbeeld te noemen, zo vertelden ze bij RTV Drenthe .

♥ Wie naar buiten kijkt, droomt. Wie naar binnen kijkt, ontwaakt. (Carel Jung)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *