Liefhebbers van muziek uit onder andere de jaren zestig, met bijbehorende videoclips en herinneringen, kunnen de komende weken aan hun trekken komen. De zender 192TV is namelijk in april ‘zender van de maand’ bij de kabelmaatschappijen Ziggo en KPN. Het lokale radiostation RTV Stadskanaal blikt bovendien in een speciaal radioprogramma terug op het eerste uur van de legendarische zeezender Radio Mi Amigo.

De muziekzender 192TV is in april bij Ziggo niet alleen te zien op kanaal 360 maar ook op het ‘open’ kanaal 13 en bij KPN behalve op het vaste kanaal 414 ook op het ‘open’ kanaal 20. Ter gelegenheid hiervan heeft 192TV een aantal specials gepland voor de maand april, zo is te lezen op Mediapages.

De televisiezender neemt de kijker vooral mee terug in de tijd met ‘gouwe ouwe’ muziek; clips en TV-optredens van artiesten uit de jaren vijftig, zestig en zeventig, afgewisseld met originele jingles uit die tijd.

Programmamaker Anton de Wijk en technicus Erik Ensing duiken woensdag 9 april bij RTV Stadskanaal in het verleden van de roemruchte zender Mi Amigo met de nadruk op het eerste uur.  Ze doen dat tussen 18.00 en 19.00 uur in het programma ‘Nostalgie uit vroeger tijden’. RTV Stadskanaal is onder meer te beluisteren via 105,3 FM. Meer informatie op de site van RTV Stadskanaal.

♥ De individuele vrijheid van een mens stopt daar, waar de vrijheid van een ander in gevaar komt. (Brice De Ruyver) Bron: dagelijksegedachte.net .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *