isolatieHet overgrote deel van meer dan driehonderd onderzochte bedrijven uit de duurzame bouw- en verbouwsector, ziet 2013 zonnig tegemoet. Hun mening staat haaks op de realiteit in de bouwwereld.

Diverse factoren, zoals subsidies en stijgende energieprijzen, moeten particulieren aanmoedigen om, ondanks de slechte economie, toch te investeren in (ver)bouw, zo is de verwachting.

”Veel bedrijven die hebben bijgedragen aan de resultaten van dit onderzoek zijn, het kan ook niet anders, gericht op duurzame producten zoals zonnepanelen en isolatie. Mede door de subsidie die verkrijgbaar is voor zonnepanelen, die geldt vanaf juli 2012, liggen er voor veel van deze bedrijven grote kansen op de markt”, zegt een woordvoerder.

De subsidie is ook dit jaar weer te verkrijgen. Particulieren en bedrijven kunnen 15 procent van de kosten van zonnepanelen vergoed krijgen met een maximumbedrag van 650 euro.

♥Laten we niet omkijken in boosheid of vooruitblikken in angst, maar bewust om ons heen zien in het hier en nu. (James Thurber) Bron: dagelijksegedachte.net

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *