Radio Nederland Wereldomroep sluit de Nederlandstalige uitzendingen op vrijdag 11 mei af met een marathonuitzending van 24 uur. Ook zijn er plannen voor een speciaal programma die dag op tv, bij de publieke omroep.

Na 65 jaar wordt, op last van de overheid, een dikke punt gezet achter de Nederlandstalige uitzendingen. Voor Nederlanders in het buitenland een heel beroerd moment nu er deze zomer diverse mooie sportevenementen worden gehouden.

,,Maar we zullen eraan moeten wennen om straks niet meer naar de Nederlandstalige uitzendingen van de Wereldomroep te kunnen luisteren”, legt het hoofd van de Nederlandse afdeling, Peter Veenendaal, uit aan Maud Schreurs. Beluister hier het fragment in het programma Nieuwslijn van de Wereldomroep. Meer informatie onder meer op Villamedia .

♥Het mooie van echte bescheidenheid is dat je er niet over kunt opscheppen. (Gene Brown) Bron;dagelijksegedachte.net .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *