De buurtwinkel is misschien bezig aan een terugkeer. Steeds meer mensen kopen hun producten bij deze kleinschalige middenstander die bovendien nog tijd heeft voor een praatje. Ook heeft deze neringdoende in veel gevallen meer kennis over de producten die hij of zij in de schappen heeft liggen.

Gasselte heeft eveneens een eigen buurtwinkel; het leek er in eerste instantie op dat de deuren dicht zouden gaan omdat er te weinig klandizie was; bovendien stopte de eigenaar en was er geen opvolger. Medewerkers van het werkvoorzieningsschap Alescon hebben daarna de winkel flink aangepakt en dragen hun enthousiasme over op de klanten. De loop zit er weer in … Steun daarom de lokale buurtwinkel; kijk op  de site van Link. En niet onbelangrijk: door naar de buurtwinkel in de eigen buurt te gaan, spaar je het milieu. Alle beetjes helpen ten slotte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *