Ook voor de chauffeurs van Qbuzz is de nieuwe dienstregeling en de officieuze opening van het Knooppunt in Gieten nog wennen. ,,Ik  haal alle informatie van het internet”, vertelde een buschauffeur. ,,Net zoals jij dat ook doet.”

Toch kan het wel eens mis gaan. Dinsdagmiddag zat ik tegen 18.00 uur lekker in lijn 302, de bus van Assen naar Stadskanaal v.v. Tussen Rolde en de rotonde Gieten kwamen we een andere Qliner tegen met op het display de vermelding: 312, Musselkanaal via Gieten.

Dat `via Gieten’ klopte eigenlijk wel, maar om (vanuit Groningen)  in Musselkanaal te komen, is het niet erg handig om via Rolde te rijden…

De chauffeur had duidelijk de verkeerde afslag genomen en was even de weg kwijt. Een foutje dus, maar het kan gebeuren met een nieuw knooppunt dat nog niet klaar is én een rotonde die één grote bouwput is, maar een ongelijkvloerse kruising moet worden.

Het is een combinatie die vraagt om problemen. En het duurt nog even voordat de nieuwe kruising klaar is; de geplande datum in maart wordt niet gehaald. Het winterse weer gooit roet in het eten en het wordt nu tegen de zomer.

♥Geven, dat is niet wat we geven, maar wat we graag zouden geven, maar dat geven we juist nooit, omdat we het niet bezitten. (Antonip Porcha) Bron: citaten.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *