Radio 10 Gold, het radiostation dat enkele jaren geleden buiten de boot viel met de landelijke frequentieverdeling op de FM, komt terug op de middengolf. Het station zet daarmee een nieuwe stap in een zeer bewogen geschiedenis

De zender is vanaf maandag 18 oktober te horen op 828 kHz; op deze plek zat eerder Arrow Classic Rock. ‘Met volle kracht op 828’ is nu het motto van Radio 10.

Radio 10 Gold was in het verleden te horen op 1008 en 675 kHz. Op deze frequenties zenden nu Groot Nieuws Radio en Radio Maria uit. (Bron: MediaPages.nl) Meer informatie op de site van Radio 10 Gold.

De zender van Radio 10 Gold staat in Heinenoord in Zuid-Holland en heeft een vermogen van 20 Kilowatt. Het Agentschap Telecom geeft op dit kaartje aan waar het station in ieder geval is te beluisteren; ervaringen in het verleden hebben echter geleerd, dat de zender ook in de rest van Nederland, en over de landsgrenzen, vaak redelijk  doorkomt. Luisteraars in Noord-Nederland kunnen soms last hebben van een zender van de NDR.

Kijk voor meer informatie ook op Media Network.

Update: De terugkeer van Radio 10 Gold op de vertrouwde middengolf was uiteraard reden voor enig enthousiasme.

♥ Voelen brengt je dichterbij de waarheid over wie je bent dan denken. (Eckhart Tolle) Bron: dagelijksegedachte.net .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *