Jeroen Pauw en Menno Bentveld presenteren zondag 10 oktober (10-10-2010) de grote 10:10-test op Nederland 1, bij de VARA. Alle kijkers worden in het programma opgeroepen zich aan te melden als deelnemer aan de internationale 10:10-campagne.

Met deze test moet duidelijk worden hoe (on-) bewust we omgaan met energie en hoe dat, in veel gevallen, op een makkelijke manier anders kan. Oftewel: met een klein beetje inzet, kun je samen al een groot verschil maken.

Oplossingen

Menno Bentveld: ,,We gaan naar oplossingen kijken, die letterlijk en figuurlijk dichtbij huis kunnen worden gerealiseerd. Veel kleine aanpassingen maken een groot verschil, dat niet alleen voor het milieu goed uitpakt, maar ook voor je eigen portemonnee. Het wordt een hoopvolle en optimistische avond met opzienbarende feiten, aardige weetjes en concrete tips.”

De grote 10:10-test op zondag 10 oktober begint om 20.30 uur, op Nederland 1.

Kijk ook op de site van Milieu Centraal en voor tips over bijvoorbeeld et Nieuwe Werken, en de besparing van CO2, bij Vroege Vogels .

♥Staar je niet blind op een deur die gesloten blijft, maar kijk om je heen naar een deur die open staat. (Heleen Keller) Bron: dagelijkse gedachte.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *