De huidige crisis is volgens veel mensen eindelijk een extra reden om te zeggen `Het is genoeg’. Het is ook een waarschuwing dat we de afgelopen jaren veel te veel boven onze stand hebben geleefd.  Doe daarom een stap terug. Breng je financiële leven weer in balans en vraag je af of het ook met wat minder kan; niet alleen goed voor je eigen portemonnee, maar ook voor de wereld, je kinderen en je kleinkinderen. Draag bij aan een stukje `betere wereld’ , zodat we samen weer wat positiever in het leven kunnen staan.

Zondag 22 maart is er, georganiseerd door Zuinigheid met Stijl, een Landelijke Genoegdag in  het Nivon-huis Morgenrood in Oosterwijk. Meer informatie is te lezen op de site Zuinigheid met Stijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *