Er zijn steeds meer bedrijven die zonnepanelen aanbieden. Huiseigenaren vinden het daardoor moeilijker om een goede keuze te maken. Jouwbespaarcoach.com houdt nu, samen met het Regionaal Energieloket, een zonnepanelenactie voor de Oost-Groninger gemeenten Oldambt, Pekela, Stadskanaal en Veendam. Door de aankoop samen te voegen, kunnen de inwoners zonnepanelen kopen voor een voordelige prijs.

Op woensdagavond 18 oktober is er een online bijeenkomst voor inwoners uit Oldambt en Pekela. Op donderdagavond 19 oktober voor inwoners uit Stadskanaal en Veendam. Deze bijeenkomsten zijn van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Regionaal Energieloket

Belangstellenden kunnen zich aanmelden op de website www.regionaalenergieloket.nl/acties. Tijdens de online bijeenkomst wordt uitgelegd hoe de actie werkt, en kan men vragen stellen aan Jouwbespaarcoach.com, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Inwoners in Oost-Groningen kunnen, dankzij de actie, voor een redelijke prijs zonnepanelen laten plaatsen. ┬ę Pixabay

De zonnepanelenactie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen, die de installaties van zonnepanelen uitvoert. Na de informatiebijeenkomst kan men vrijblijvend een persoonlijke offerte aanvragen.

Ook kan men zich inschrijven op de website www.regionaalenergieloket.nl/acties. De actie geldt ook voor huiseigenaren die overwegen extra zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Meer informatie kun je lezen op de site van de gemeente Stadskanaal: https://ap.lc/rzRZV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *