Met het circulaire stageproject, van Shivanie Ramroep van MBO College Lelystad, heeft kinderopvang GO uit Almere de titel ‘Flevolands Circulaire Stagebedrijf 2023’ gewonnen en een bedrag van € 500,-.

Door de stage is het plastic speelgoed vervangen door duurzaam houten speelgoed. Ook inspireerden Serena Nijk en Jadida Kross van het kinderdagverblijf tijdens hun pitch. Ze namen het publiek en de jury mee in al hun initiatieven, waarmee ze samen met de kinderen werken aan een mooie wereld voor morgen.  

Publiek en vakjury

Kinderdagverblijf GO ‘De Aquamarijn’ uit Almere is verkozen door het publiek en de vakjury, bestaande uit Hajé de Jager (voorzitter VNO NCW Flevoland), Rob Dal (accountmanager Horizon Flevoland), Chris Jansen (gedeputeerde provincie Flevoland en Fleur Broer (docent duurzaamheid, MBO College Lelystad). Chris Jansen maakte de Top 3 bekend, bestaande uit farmaceutische groothandel BModesto uit Lelystad (plek twee) en schoonheidssalon Beauty 4 You uit Almere (plek 3) en de winnaar kinderdagverblijf GO. De bedrijven hebben grote indruk gemaakt en laten zien dat circulaire ondernemen in Flevoland kan, aldus gedeputeerde Chris Jansen

Meer informatie op de site van de provincie Flevoland: https://shorturl.at/DGOY7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *