Te midden van de onrust van oorlog en bezetting is er veel behoefte aan empathie en hoop in Oekraïne en andere conflictgebieden wereldwijd. NEXUS-IBA is daarom begonnen met een project, dat de kracht van internationale radio-uitzendingen gebruikt om verandering in gang te brengen en gemeenschappen in nood te steunen.

Het is onder meer de bedoeling om het netwerk uit te breiden met behulp van extra frequenties op de middengolf en de kortegolf. Door het bereik uit te breiden en storingen in lokale AM- en FM-frequenties, als gevolg van de conflicten, te voorkomen, kan belangrijke informatie worden verstrekt aan onder meer de getroffenen in Oekraïne.

Extra steun helpt bij het informeren, opleiden en inspireren van luisteraars in Oekraïne en in de oorlogsgebieden, door onder meer onbevooroordeelde verslaggeving en onafhankelijke berichtgeving te bieden.

Meer informatie kun je lezen via deze link: https://donorbox.org/supporting-broadcasting-to-ukraine-and-conflict-zones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *