De gemeente Gennep houdt op vrijdag 14 april van 10.00 tot 16.00 uur een Erfgoeddag voor alle erfgoedorganisaties, erfgoedvrijwilligers en geïnteresseerden. De Erfgoeddag staat in het teken van inspireren, kennisdelen en ontmoeten.

In de ochtend inspireren en adviseren sprekers de bezoekers over de kracht en het belang van erfgoed, samenwerking en verbinding; lokaal, regionaal én provinciaal. Ook wordt informatie gegeven over financieringsmogelijkheden. Dr. Chris Dols geeft de inleidende presentatie De kunst van delen en verbinden.

Op de zeepkist

In de middag staan de bezoekers centraal. Zij mogen vertellen wat hun plannen zijn en waar ze hulp bij kunnen gebruiken. Ook kan men zijn of haar organisatie presenteren op een informele informatiemarkt. Diverse adviseurs van het Huis voor de Kunsten, de provincie Limburg en de gemeente Gennep staan klaar om vragen te beantwoorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *