De populaire uitzendingen van Radio Hollands Palet kunnen nu, dankzij afspraken met T-Mobile, ook datavrij worden beluisterd. Dat geldt tevens voor de uitzendingen van Radio Amathusia, een duurzaam geluid uit Gasselte in een duurzame gemeente Aa en Hunze.

Deze community-omroep is via Hollands Palet iedere zondagavond om 19.00 uur en ’s maandags om 13.00 uur te horen en bovendien zondag, ook om 19.00 uur, op de korte golf via de frequentie 6005 kHz.DatavrijstreamenHP

De innovatie van Hollands Palet gaat steeds verder. Zo waren er al experimenten via de middengolf, internet, korte golf en DAB+. Ook kwam onlangs de mogelijkheid om bovendien via de kabel in Den Haag uit te zenden, dankzij de kabelfrequenties van Den Haag Totaal.

Nu is dan onbeperkt streamen mogelijk via het netwerk van T-Mobile. Voorlopig biedt T-Mobile deze mogelijkheid alleen via abonnementen met een maandelijks data-tegoed van 6 Gig.

Dankzij deze belangrijke uitbreiding kan Hollands Palet in heel Europa via streaming worden beluisterd. Dit betekent bovendien een welkome aanvulling op onder andere het ochtendprogramma van Bob van Beeten, dat speciaal voor de transportsector, in samenwerking met KBC Radio, live wordt uitgezonden voor luisteraars in heel Europa.

Aan datavrij streamen in het buitenland zijn trouwens wel enkele voorwaarden verbonden. Meer informatie over datavrij streamen op www.t-mobile.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *