Voor de vele vaste luisteraars van Radio Drenthe was het vanmorgen wreed wakker worden; klokslag 09.00 uur was letterlijk het begin van een uitzending waar je niet alleen als luisteraar maar ook als programmamaker niet erg blij van wordt.

Geen NOS-journaal, lange stiltes, geen weerpraatje en geen Opmaot met Herma Stroetinga. Daarvoor in de plaats onder meer enkele nummers uit de ‘Muziekmix’. Nadat de storing min of min was opgelost, werd eindelijk Opmaot uitgezonden, maar ook daarmee was toch iets bijzonders aan de hand.

Ik kreeg namelijk sterk de indruk, dat het hier ging om een ruwe versie van de opname, die eigenlijk niet voor de luisteraars was bedoeld. En dat is toch erg jammer voor een van de pareltjes van de programma’s die Radio Drenthe uitzendt, zoals ik al eerder meldde.

De volledige uitzending van Opmaot is terug te luisteren via deze link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *