Erik Dekker, auteur van het boek ‘Fietsen met Erik Dekker’, signeert zaterdag 28 april zijn boek bij de ANWB-winkel aan het Ceresplein 100 in Assen. Hij doet dat vanaf 14.00 uur.erik dekker

Erik Dekker neemt de lezer mee op de favoriete Nederlandse trainingsrondes en over de trajecten van memorabele wedstrijden van de oud-wielerprof. Behalve veertien uitdagende tochten voor de toerfietser, staat het boek vol met anekdotes, verhalen en tips.

Iedereen is welkom om het boek van een persoonlijke noot te laten voorzien, foto’s te maken en te genieten van een lekkere versnapering.

Erik Dekker reed en won als prof koersen over de hele wereld: van Zweden tot Australië, in Frankrijk en natuurlijk ook in Nederland. In ‘Fietsen met Erik Dekker’ zijn dertien routes in Nederland beschreven met een lengte tussen 188 en 154 kilometer en één route in het Spaanse Calpe, het favoriete trainingsgebied van veel profwielrenners. Met als bonus nog een extra rondrit vanuit Drenthe de grens over. Alle routes zijn als GPX-bestand te downloaden.

Tijdens de tochten komen anekdotes uit het koersleven voorbij en geeft Erik tips hoe je als renner net dat tandje extra kunt bijzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *