nostalgiaLiefhebbers van ‘muziek uit de oude doos’, in de meest positieve zin, komen vanaf maandag 2 november weer prima aan hun trekken. Voor het tweede achtereenvolgende jaar presenteert Radio 5 Nostalgia de ‘Evergreen Top 1000′. Duizend nostalgische platen uit de jaren vijftig, zestig en zeventig zijn te beluisteren op de middengolf, op 747 kHz . De lijst is  samengesteld door de luisteraars van Radio 5 Nostalgia.

Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 november van 07.00 tot 19.00 uur de radio dus afstemmen op 747 kHz. De presentatie is in handen van Henk Mouwe, Jan Steeman, Ruud Hermans, Hijlco Span, Tom Herlaar en Rocky Tuhuteru.

De volledige lijst is al te bekijken op de site van Radio 5 Nostalgia.

Voor alle ontvangstmogelijkheden van Radio 5 Nostalgia kun je kijken op dit overzicht . Ontvangst via DAB is in Noord-Nederland niet mogelijk.

♥Eva werd niet als een soort accessoire van Adam geschapen, maar Adam was het eerste ontwerp voor Eva. (Jeanne Moreau)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *