Het Willem-Alexanderpaviljoen, een van de bloemenpaviljoens in de Keukenhof, is tot en met 21 mei het wereldpodium voor lelies.

”Met honderden verschillende soorten, volop nieuwigheden en betoverende arrangementen met het thema romance en wedding, wordt de lelieshow 2017 weer een topattractie”, zegt een woordvoerster van de Keukenhof.lelies

”Het is het jaarlijkse wereldpodium voor lelies in Lisse; de crème de la crème van dit bloemgewas wordt zowel aan professionals als aan consumenten getoond. Met veel verschillende rassen, op een ruimte van 6000 vierkante meter, meer dan 4500 stelen en 1000 potten en dus een veelvoud hiervan aan bloemen, is ook dit jaar de lelieshow echt uniek.”

Keukenhof-bezoekers uit binnen- en buitenland krijgen de gelegenheid om te genieten van wat de lelieveredelaars, die nieuwe kruisingen tot stand brengen, de wereld kunnen bieden. ”Want de lelieshow, met een lelie-trouwjurk tussen klassieke auto’s, is hét podium voor nieuwe soorten in alle kleuren en variaties.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *