‘Oktobermaand Kindermaand’ uit Assen is een van de zeven genomineerden voor de ANWB-verkiezing van het ‘Meest maatschappelijke uitje van 2017.’ Dinsdag 7 maart wordt de prijs voor maatschappelijk betrokken ondernemers in de vrijetijdsbranche uitgereikt in het FOX/ANWB Theater in Hoofddorp.

Tijdens de ANWB-verkiezing voor het meest maatschappelijke uitje nomineerden leden van de ANWB uitjes die zij het meest waarderen. Daaruit is een top 7 van uitjes gerold, die door een vakjury worden beoordeeld.anwb-vlag

De zeven genomineerden, in willekeurige volgorde, zijn:

Stichting Present uit Barendrecht;

Stichting Vaarkracht uit Huizen;

Oktobermaand Kindermaand uit Assen;

Avondje Uit uit Best;

Stichting Groene Wens Boot uit Ossenzijl;

Stichting Vier het leven uit Huizen;

Zorgboerderij De Buytenhof uit Rhoon.

De ANWB vindt, dat iedereen in Nederland erbij hoort en samen met anderen moet kunnen genieten van een leuk uitje. Als gast of misschien zelfs als medewerker. Daarom is de ANWB in 2015 begonnen met de verkiezing van het Meest maatschappelijke uitje van Nederland.

Namens de leden wil de ANWB met deze prijs haar respect en waardering uitspreken over ondernemers, die zich inzetten voor kwetsbare groepen in onze samenleving en op deze manier maatschappelijke ontwikkelingen binnen de vrijetijdsbranche stimuleren.

Meer informatie over de verkiezing is te lezen op anwbmaatschappelijkuitje.nl

♥ Toeteren in de file is als duwen tegen een berg. (Olaf Hoenson) Bron: dagelijkegedachte.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *