Hoewel we nog midden in de winter zitten, maken veel mensen al weer plannen voor de komende zomervakantie. Ze kunnen daarvoor zaterdag 4 februari ook terecht in de TT-Hall in Assen. ‘Kampeerboeren’ van de Stichting Vrije Recreatie vertellen dan over de vele mogelijkheden en voordelen van het ‘kamperen bij de boer.’ De beurs is van 10.00 tot 16.00 uur.

Op deze SVR-Vakantiebeurs kan iedereen bij meer dan 350 stands met boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland daadwerkelijk ‘zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken.’ Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs. Andere belangstellenden betalen vijf euro per persoon en er is bovendien gratis parkeren.svr

Iedere bezoeker maakt kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerattributen die de standhouders beschikbaar stellen.

”Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook superleuk voor gezinnen met jonge kinderen”, legt een woordvoerster van de SVR uit. ”Op boerderijcampings zijn dieren, skelters, een trampoline, een zandbak en nog veel meer. Ze kunnen zich er heerlijk vermaken.”

Daarom is er op de beurs in Assen ook speciale aandacht voor de kinderen. Er zijn twee ‘Klaunies’ die de kinderen vermaken.

Tweeduizend SVR-campings uit binnen- en buitenland, gerund door boeren en particulieren, bieden iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. ”Men kan kamperen in eigen tent, caravan of camper, maar men kan ook een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij huren. De SVR heeft voor iedereen wat wils.”

♥ Je kunt voor geld een mooie hond kopen, maar niet het kwispelen van zijn staart. (Josh Billings) Bron: dagelijksegedachte.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *