Hoewel de herfstvakantie in Noord-Nederland al weer voorbij is, is deze periode voor de ANWB een mooi moment om haar nieuwe reisgids ‘Ontdek Nederland’ te lanceren.

”Dit boekje staat vol met leuke uitstapjes, geschiedenis en cultuur en neemt de lezer mee langs prachtige plekken die bij het grote publiek vaak nog onbekend zijn”, zegt een woordvoerster van de ANWB.

De gids in 'retrostijl'
De gids in ‘retrostijl’

Voor de liefhebbers is een beperkte oplage van 10.000 stuks in retrostijl uitgegeven; de cover is een knipoog naar de reisgidsen van de toeristenbond uit de jaren dertig.

‘Ontdek Nederland’ brengt Nederland op inspirerende wijze in beeld. ”De gids zit boordevol verrassende tips voor actieve en creatieve uitstapjes, adressen voor lekker eten en drinken, gezellig overnachten en uitgaan”, legt de woordvoerster van de ANWB uit.

Fietsen in het Rotterdamse havengebied, wandelen over de zeven bruggen van Amsterdam, een bezoek aan het 18e-eeuwse Planetarium van Eise Eisinga in Franeker.

”Het is zomaar een greep uit de veelheid aan uitjes waar iedere ontdekkingsreiziger blij van wordt”. vult de ANWB-woordvoerster aan. ”Verdwalen is er niet bij, want het gidsje heeft ook een uitneembare kaart, een aantal routekaarten en handige stadsplattegronden.”er op uit

Om de lezer te inspireren biedt ‘Ontdek Nederland’ ook:

  • Tien ontdekkingsreizen met een actief karakter
  • Hoogtepunten per provincie
  • De vier beste artikelen uit de Kampioen
  • Verschillende fiets- en wandelroutes en excursies
  • Uittips van Het Land van ANWB
♥ Het kost jou een seconde om te glimlachen en te vergeten; de ander kan er een leven lang blij mee zijn. (Steve Maraboli) Bron: dagelijksegedachte.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *