Komt er een reünie van het Sneeuwbaltrio? Die kans zit erin, aldus een van de voormalige bandleden, Koos Hindriks, in  het KRO-radioprogramma Theater van het Sentiment. Presentator Cobus Bosscha had een uitgebreid telefonisch interview met Koos, die vertelde dat de gouden plaat van het Sneeuwbaltrio in de wc hangt, zodat `iedereen er met de kop tegenaan loopt.’

Het Sneeuwbaltrio uit Gasselte zette eind jaren zeventig-begin jaren tachtig vele zalen in Nederland op de kop en kwam met diverse nummers hoog in de hitlijsten. Behalve een  reünie komt er misschien ook een nieuwe cd van het ooit beroemde trio.

Luister naar het interview bij de KRO met deze inwoner van Gasselte; meer informatie over het radioprogramma Theater van het Sentiment is te lezen op deze site .

♥De beste manier om een probleem op te lossen is de humor ervan te ontdekken. (F.A. Clark) bron: dagelijksegedachte.net.
Een gedachte over “Reünie van Sneeuwbaltrio?”
  1. ik kwam per toeval via het zoeken na ,sneeuwbal trio.en ja de onze oude prins carnaval ,R.hilboling van de nightingales waar ik nog gim les van heb gehad ,,,,ik ben geboren in gasselte en wel in 1956,,,mijn vader g,kiewiet werkte toen bij transpt pepping ,,,
    tot mijn 18 ben ik naar duitsland gegaan en wel bij ,defentie,,,bij deze mijn aandacht over de reünie vrg bennie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *